HET ROTIHUIS

HET ROTIHUIS Lekker Surinaams eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 285 beoordelingen
15 okt 2021 om 9:17 De bestelling was laat en niet compleet. Ik heb dit vaker meegemaakt en elke keer weer hetzelfde. Nu was de maat vol voor mij en plaats ik deze review.
4 okt 2021 om 8:08 Helaas heeft men de opmerking niet gelezen. Ik had duidelijk aangeven geen kip maar eer was helaas kip. De vega roti miste smaak t was een beetje flauw. Verder wel oké hoor.
1 okt 2021 om 21:55 Heb soato soep besteld. Er zat te te te veel zout in de soep. Het was niet te drinken. Heb daarnaast Bara besteld met kip. Smaakte ook niet. Heb nog eens 75 min moeten wachten op mijn bestelling.
1 okt 2021 om 20:05 Altijd goed, smaak perfect en super snel geleverd!
27 sep 2021 om 10:34 Ik had 3 cola besteld was maar 1 maar de bezorger heeft nog snel gehaald dus dat was wel top. Eten had ik besteld voor Poolse mensen, en zij hebben genoten.
23 sep 2021 om 19:33 Eten was heerlijk. Geen gele peper bij telo. Ook was er wat uitgelekt van de souto soep en pindasaus. Jammer dat er niet beter ingepakt wordt.
20 sep 2021 om 7:43 Storing bij thuisbezorgd dus onze bestelling was niet doorgegeven maar na tel. Contact met het restaurant keurig opgelost!
18 sep 2021 om 20:22 Bijna 2 uur gewacht op eten en incompleet
11 sep 2021 om 22:24 Het eten was zalig. De beste Saoto en de Nasi was heerlijk, top hoor. Ga vooral zo door en hou dit vast. Van mij krijgen jullie een DIKKE TIEN.
11 sep 2021 om 22:00 Het was de eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Het eten was bedorven en hebben dit dan ook helaas moeten weggooien.
6 sep 2021 om 17:11 very average food I was expecting something way better, last time we're ordered here. very small portions as well
4 sep 2021 om 20:24 Prima