HET ROTIHUIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Rotihuis. Meer weten? Ontdek meer

13 okt 2022 om 10:36 Altijd lekker en dit keer ook mooi op tijd!
17 sep 2022 om 18:55 Het duurde waanzinnig lang eer het bezorgd werd. Het was anders dan anders, minder lekker. Duidelijk een andere kok of zo. Nog steeds lekker, maar niet wat het was. Die eerdere een 10 en deze een 8,5 zou ik zeggen.
16 sep 2022 om 19:15 25 minuten te laat en het was al koud toen we het open maakte
14 sep 2022 om 19:53 Heel slecht, was niet te eten
3 sep 2022 om 21:50 Eten was niet goed gekruid te weinig aardappelen die ook nog niet goed waren schoongemaakt en ze waren oud. Broodje was goed.
30 aug 2022 om 20:33 Lekker eten, niet te vet etc
16 aug 2022 om 22:06 Warm Goede portie Veel saus Supergrote pannekoek Heel erg fijn.
10 aug 2022 om 20:01 Het eten was heerlijk. Ik heb bijna mijn fingers erbij opgegeten. PRIMA!!!!
23 jul 2022 om 20:50 Broodjes kwamen koud aan. Gebeld en werd gezegd dat ze waren opgewarmd. Dat kan, maar ze kwamen koud aan.
23 jul 2022 om 13:47 De bestelde loempia's en drankje waren niet voorradig. Er werden geen alternatieven geboden. We kregen bij de bezorging contant geld terug. Wat er precies 'rijkgevuld' was aan de nasi en bami bleef onduidelijk. De stukjes omelet?
10 jul 2022 om 21:46 Bezorging duurde erg lang. Baka bana van wel vijf en een halve euro werd niet bezorgd, ga er vanuit dat ik hiervan mijn geld terug krijg!
26 jun 2022 om 22:11 18:00 uur besteld en 21:00 uur kwam de bezorger aan. Slechtste bezorging aller tijden! Na 2,5 uur gebeld en ik kreeg een blikje cola ter compensatie. Het blikje konden ze nog toevoegen dus voor mijn belletje waren ze nog geen eens vertrokken. SLECHT!