HET ROTIHUIS

HET ROTIHUIS Lekker Surinaams eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Rotihuis. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:11 18:00 uur besteld en 21:00 uur kwam de bezorger aan. Slechtste bezorging aller tijden! Na 2,5 uur gebeld en ik kreeg een blikje cola ter compensatie. Het blikje konden ze nog toevoegen dus voor mijn belletje waren ze nog geen eens vertrokken. SLECHT!
26 jun 2022 om 21:32 Mn eten werd 2 uur later bezorgd. Er waren ook 2 dingen vergeten. Helaas ook geen excuses gekregen of iets om het goed te maken. Zeer slechte service!
26 jun 2022 om 20:53 De maaltijd voor mijn dochter werd niet bezorgd. Toen ik belde om hier melding van te maken, vroegen ze direct om mijn rekeningnummer. Het was te druk om haar eten alsnog te brengen. Mijn dochter kon het dus met een boterham doen deze avond….
24 jun 2022 om 21:13 Eten was lekker, alleen het duurde heel lang voordat het bezorgd werd. Als het druk is, misschien een idee om je klanten een sms of mail te sturen dat het langer kan dure
8 jun 2022 om 20:59 Eten was goed alleen bijna 2 uur moeten wachten
22 mei 2022 om 20:13 Geen aanrader, 2 uur gewacht op de bestelling, niet compleet. Dus geen energie om er weer over te bellen. Helaas
17 mei 2022 om 20:37 Roti was heerlijk. Maar de gebakken banaan was te vettig. Teveel olie en ik heb het gewoon zo weggegooid helaas. Zonde!
8 mei 2022 om 21:42 Anderhalf uur op het eten gewacht!
29 apr 2022 om 0:21 Eten was heerlijk!!!
28 apr 2022 om 19:47 Zeer tevreden! Broodje kipsaté en rotirol zijn hier goed in de smaak gevallen. Sauto soep zat een beetje een vreemde geur aan (deed me denken aan wc-eend) maar wel lekker. Voor herhaling vatbaar!
27 apr 2022 om 19:44 Dit was voor herhaling vatbaar. Heerlijke roti. Broodjes waren ook geweldig en dan de teloh super.
27 apr 2022 om 9:54 Aangegeven dat ik de bestelling niet later dan het aangegeven tijdstip kon ontvangen. Ik werd gebeld met de vraag of ze eerder konden komen om aan mijn verzoek tegemoet te komen. Top service!